Сидеров: България ще покаже, че управлението е стабилно и патриотичните формации са надежден партньор

По време на Председателството България ще покаже, че управлението е стабилно и намеците за нестабилност не са верни, защото отразяват различието в партиите. Различие, което придава многообразие, а не води до разцепление. Това каза председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в декларация от името на групата.

„Започваме Председателството с едно невиждано до момента управление – през целия Преход до днес патриотични формации не са участвали във властта“, посочи той.

„Убеден съм, че Председателството ще завърши с убеждението, че в България патриотичните формации са надежден партньор“, заяви Волен Сидеров.
„Обединени патриоти“ ще бъде гаранция линията на повишаване на стандарта на живот, на условията за бизнеса и на социалния климат да продължи“, изтъкна председателят на ПГ на „Обединени патриоти“. Според него България не е имала по-добра позиция спрямо Западните Балкани. „Нека да обръщаме по- малко внимание на поръчкови писания в чужди и наши медии, които да ни зареждат с негатизивъм и мазохизъм“, призова Волен Сидеров.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"