Още потулват случая агресивно, има нещо много гнило! Мистериозно издъхна обичана звездна красавица! Беше едва на 20, в отлично здраве

Мистерия в Холивуд: Защо млади актриси умират при необичайни обстоятелства?

Мистерия в Холивуд. Млади актриси, които се изявяват в модата и розовата филмова индустрия умират една след друга.

Само за месец цели четири красавици загиват при неизяснени обстоятелства. А най-странното е, че според всички те са починали от естествена смърт.

Последната в черната серия млади звезди, които умират ненадейно е Оливия Нова. Момичето е на 20 години, доскоро успешен модел, а от няколко години звезда и във филмите за възрастни.

Младата красавица очаровала с естествен чар и красота. Редовно се изявявала като фотомодел и имала успешна манекенска кариера. Преди няколко години обаче решила да се пробва в киното. Но както някои от холивудските звезди, пътят й започва от розовата индустрия.

Весела и енергична, младата жена не показвала никакви признаци на депресия. Била активна в социалните мрежи, охотно общувала с почитателите си и не изглеждало нещо да я депресира. Неочаквано обаче на Коледа споделила, че изживява голяма лична драма. Дни по-късно е намерена мъртва в дома си.

Това не е първата мистерия в Холивуд. Преди нея няколко други актриси умират при неясни обстоятелства. Шийла Стайз на 35 години също умира преди седмици, а Аугуст Еймс / на 23/ умира в началото на декември. Само две седмици след нея се обесва и трета актриса — Юриза Белтран на 31 години.

Причините за смъртта на актрисите се превърнаха в най-новата мистерия в Холивуд. Никой не може да предположи какво ги е тласнало към смъртта. Загадъчната смърт на Оливия, макар и ясна на пръв поглед предизвика нови въпроси. Както и спекулации, че може би не става дума за нормална смърт, а за убийство.

Мистерия в Холивуд: Защо умират млади звезди?

Има ли сериен убиец, който убива младите звезди на Холивуд, които се снимат в розови филми? Полицията все още работи върху версиите, въпреки разликите между отделните случаи.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"