Бъдете внимателни! Преди малко Алена предупреди всички: „Новата седмица идва с голяма изненада за

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен През идната седмица успехите ви в професионален план ще зависят пряко от това колко добре си сътрудничите с колеги и партньори. Вие не се славите като отборни играчи, но ако се постараете да работите в екип, ще получите голяма подкрепа. Ще имате късмет.

Телец През идната седмица ще се радвате на стабилност. Всичко ще върви по план и в по-голямата част от времето ще бъдете в добро настроение. В работата ще бъдете възнаградени за положените усилия, макар че има риск някои от вас да се преуморят. Пазете нервите си в понеделник и вторник.

Близнаци През предстоящите дни ще имате приятни преживявания, които ще ви заредят с добро настроение, но не е изключено на моменти да сте по-изнервени, дори избухливи, особено към края на периода. Темата за парите също отново ще ви занимава.

Рак Има вероятност да се огънете под тежестта на задължения и отговорности. По възможност отложете някои задачи. Така ще имате повече сили за вашия приоритет в момента. Ще имате приятни срещи и разговор с близък човек.

Лъв През идната седмица служебните дела ще се развиват по план, ще се стремите към сполука и ще жънете успехи. Колкото по-организирани и целенасочени сте, толкова по-трайни ще бъдат постиженията ви. Ще имате романтични преживявания и ще срещнете подкрепа от любимия човек.

Дева През дадения период дори по-предизвикателните астрологични влияния ще работят във ваша полза. Това означава, че ще бъдете възнаградени по един или друг начин, дори ако имате повече работа. Подходящ период да научите нещо, което ще ви бъде полезно.

Везни Идната седмица може и да не започне толкова добре, но с всеки следващ ден настроението ви ще се подобрява. Гледайте някой да не ви изкара от равновение. Бъдете малко по-смели и отстоявайте позициите си. Имате подкрепа от планетните влияния.

Скорпион През дадения период оставете грижите и маловажните неща настрана и се концентрирайте върху дългосрочните си цели. Няма да срещате никакви пречки по пътя си, така че планирайте и действайте.

Стрелец През идната седмица ще се чувствате по-добре от предишната, защото задачите и отговорностите ви сякаш ще намалеят, ще дишате доста по-свободно. Ако през изминалите дни всекидневието ви е било скучно или по-натоварено, сега ще проявите присъщата за вас склонност да търсите нещо по-различно и интересно.

Козирог През дадения период планетните влияния ще ви дадат чудесната възможност да се устремите право напред, да започнете нещо ново, и то както вие обичате – предпазливо и без излишни рискове. За да се случи това обаче, трябва да го заслужите.

Водолей През идните дни е възможно да изпитвате по-голямо желание да си угаждате. Ще се чувствате по-привлекателни и ще събудите интерес у околните, ако промените външния си вид. Бъдете добронамерени и любезни към околните. Понеделник и вторник са чудесни дни за вас.

Риби Бъдете организирани, защото това е предпоставка да изпълните всичките си задачи. Не е печеливша стратегия да се носите по течението в този момент – мислете по-прагматично. Ако действате решително, ще имате чудесни резултати съвсем скоро.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"