АЛАРМА! Сериен изн*силвач броди из български град, на свобода е! Вижте първа снимка, хората са ужасени! Това е

Снимка на мъж и пояснителен текст „Т’ва е изн*силвача от моста…на свобода е! Споделяйте поста, за да знаят всички как изглежда тоя боклук!“ обикаля различни кърджалийски групи във Фейсбук.

Кърджалиецът Никола Стоев, който е пуснал изображението и предупреждението, е убеден, че това е мъжът, който беше арестуван в района на Новия мост в Кърджали преди година, пише rodopi24.bg.

Заподозреният за серия нападения над жени в Кърджали е отново на свобода. 34-годишният Венцислав Д.

е пуснат от ареста след 8 месеца, прекарани зад решетки.

Мъжът е освободен с мярка за неотклонение „подписка”, потвърдиха от Окръжна прокуратура. Причината е в забавяне на разследването поради изготвянето на изключително важни по случая ДНК експертизи. По закон, лице не може да бъде задържано повече от 8 месеца в хода на досъдебното производство. 34-годишният Венцислав Д. е привлечен под наказателна отговорност за изн*силване и грабеж на една жена, както и за опити за изн*силване и грабеж на други две жени от областния център. Припомняме, че мъжът, който е от Смолянско, бе задържан след последното нападение над жена на 22 февруари м.г. Според прокуратурата, Венцислав Д. връхлетял дама в началото на Новия мост от страната на централната градска част. Обвиняемият се опитал да ограби 26-годишна жена, която се прибирала към дома си в кв. „Възрожденци“.

Снимка: Родопи24

Първоначално той се разминал с нея, след това се върнал назад и я настигнал.  Хванал жената, започнал да я дърпа, опитал се да грабне раницата от раменете й, след което я блъснал на земята. Пострадалата паднала и се развикала за помощ, при което се появил случаен минувач, а нападателят избягал в посока към центъра на Кърджали. Там бил задържан от патрулиращи полицейски служители. „Не съм изн*силвал.

Просто исках запознанство“, твърдял соченият за сериен обирджия и изн*силвач 34-годишен мъж пред разследващите. Венцислав Д. живеел в Кърджали от около година. Преди това бил на работа в София и други населени места в страната. В града край Арда го ангажирали най-вече да цепи дърва. В района на Новия мост имаше серия от нападения над жени. Създаде се психоза, че в Кърджали броди среднощен изн*силвач.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"