Извънредно: След кончината на Шарлопов нова трагедия с топ български бизнесмен! Зверска катастрофа със самия

Бизнесмен е тежко ранен, пометен от 20-годишна шофьорка. Асен Асенов от Смолян пострада тежко, докато се качва в кола пред склада си.

Асенов бил на тротоара и се приготвял да се качва в джипа си „Тойота“, когато 20-годишна шофьорка с червен „Фолксваген“, навлизайки в дясната крива на завоя, губи контрол и блъска мъжа.

Силно пострадали са долните крайници на бизнесмена, и двата са натрошени, но единият му крак повече е отнесъл от удара.

 

Младото момиче е с регистрация на адрес в Пловдив, но е с корен от с. Кутела. 20-годишното момиче се уплашило от случилото се, че припаднало и е прието в болницата в Смолян в шок. Екипът от „Спешна помощ“ поема Асенов в тежко състояние. „Мъжът беше в травматичен шок с тежки травми на долните крайници“, каза шефът на „Спешна помощ“. 

За живота на Асенов се борят в интензивното отделение на смолянската болница. Много е пострадал единия му крак, в момента е в операционна. Според първоначални данни момичето не е било пияно, казаха запознати със случая. Едното от платната на околовръстния път в Смолян бе затворен за часове, пише „Пловдив 24“. 

През 2011 г. синът на Асенов Петър бе участник в друго произшествие на околовръстния път в Смолян. При тежката катастрофа зaгинa пpиятeлят мy – 18-гoдишния Димитъp Димитpoв. Тогава лeк aвтoмoбил „Mини Kyпъp“, coбcтвeнocт нa Aceнoв , ce yдpя в пapкиран тoвapeн aвтoмoбил „Cкaния“ на смолянска фирма, пише „24 часа“. При тежки сблъсък с висока скорост и Петър и Асен излетели от колата. 18-годишният тогава Димитър , почина по-късно, а синът на Асенов Петър се отърва с фрактури.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"