Ромка от Ихтиман се разголи и опищя ефира на Нова, че била бита от полицаи!

Взаимните обвинения след безчинствата в Ихтиман, при които тумба роми пребиха полицаи, защото се опитали да спрат неправоспособен водач, продължават.
Бащата и майката на обвинения Мюлер Дунавски се оплакаха, че са станали жертва на полицейско насилие. По думите им никой не е късал пагоните на полицаите и не ги е бил.Адвокатът на Дунавски, който забърка мелето в Ихтиман, обясни на какво се крепи защитата му 
„Синът ми не е опасен човек и престъпник.

Не сме нападали полицаи. Един от полицаите викаше „Мюлер спри, ще те пребия от бой“. Мен ме блъснаха в стената силно и ми казаха, че с мен нямат работа, а с него“, твърди бащата на Мюлер – Васил Раденков в „Здравей, България“.

„Никой не е бил полицаите, те лъжат. Синът ми се е уплашил, затова не е спрял при сигнала на полицаите. Пребиха ни от бой, аз съм със счупени ребра. В РПУ Ихтиман ме биха. Самата истина казвам“, продължи той. 
В разговора се намеси и майката на Мюлер. Тя твърди, че е била зверски пребита на тъмно отново в полицейския участък.
„И аз имам съдебно-медицинско като мъжа ми. Аз обаче имам и друго доказателство и ще покажа“, каза тя и набързо свали връхната си дреха, показвайки синини по таза и ръката си.

„Това се случи с мен в районното управление. На фенерче ме биха, загасиха лампата“, каза тя и се закани да се оплаче в ЕС.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"