Какво се случи с трупа на Шарлопов след внезапната му смърт и ще бъде ли изпълнена последната му воля?

Прахът на внезапно починалия в съня си български бизнесмен Стефан Шарлопов ще бъде разпръснат над скалите край Созопол. Тялото му е кремирано, пише Флагман. Това е било желанието му още приживе, когато проектира репликата на стария Созопол два километра южно от града – в типичната му архитектура и атмосфера, наричайки го с древното Созополис.
Урната ще бъде донесена на тракийското светилище при скалите, датирано на повече от 2 500 години, което бе съхранено и възстановено след археологически проучвания.

В центъра на оброчището ще се разпилее прахът. Любимото място на родолюбивия и с прекрасен характер предприемач всъщност по ирония на съдбата отне и живота му, тъй като през последната година проблемите около връщането на банковия кредит за довършването на мегапроекта, зарязан от бившите му съдружници от Русия са били честа тема на разговор.Тракийското светилище отпреди 2 500 г. – над тия скали ще разпилеят праха от урната
Тялото на 55-годишния бизнесмен не бе аутопсирано след смъртта му.Шарлопов бе намерен мъртъв от съпругата му Бояна около 7 часа сутринта в понеделник, 5 февруари. Предполага се, че е починал от инфаркт. През последните няколко дни той се чувствал неразположен и смятал, че кара на крак някаква разновидност на грип. Вечерта в неделя се оплакал, че не му достига въздух и си легнал рано. Дотогава е нямал никакви проблеми по отношение на здравето, за което свидетелстват десетки негови приятели.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"