ЗАМРЪЗНАХМЕ! Преди броени минути Нана Гладуиш изправи косите на цяла България с това, което разкри! Брутално убийство!

В предаването „Съдебен спор“ още нищят трагичната гибел на участника в продукцията Стефан Янев. Мъжът бе убит дни, след като реши публично да разкрие, че дърщеря му държи като затворници трите си дъщери.

На 17 февруари съседка е била крайно притеснена за възрастният мъж.

Тя разказа колко шокиращи неща е чула от апартамента му: „Чух, че човека стене, след като ви даде интервю.

Вратата на дома му беше заключена.

Биеха го в коридора. Дъщеря му казваше „Аз ще те убия.“.Чувах, че го удря с нещо“, сподели тя. „Викнахме със съседката полиция. Искаха да влязат, но никой не им отвори.

Стояха половин час, но после си отидоха, без да видят какво се случва в апартамента“, каза още тя. След дни Жоро Игнатов от предаването отново е на място и вика полиция. Този път вратата бе разбита от униформените, но вътре не е открит никой.

Млад мъж с будна гражданска съвест подава сигнал на 112. Антонио Иванов е видял Мария и семейството й на 19 февруари в мола. „Отидох да си плащам сметките там и видях жената, мъжа и трите деца. Вече бях гледал предаването и се обадих на 112.

От там ми казаха, че това е предаване е с развлекателна цел и това не са действителни случаи. Тогава реших да се обадя на вашия телефон. От продукцията ви ми казаха, че се работи по случая и пожелаха подробности“, разкри младежът. Нана бе крайно възмутена от това, което е получил Иванов като отговор от оператора на телефона. Тя започна да пита публиката в „Съдебен спор“ дали им е смешно и развлекателно.

Отговорът на хората обаче бе, че всичко вече е трагично. „Аз като гражданин, мисля, че и от кукления театър да се обаждам, мисля, че щом звъня на 112, значи имам проблем“, заяви Гладуиш. Тя дебело подчерта, че всяка една от показаните истории в предаването е абсолютно реална, действителна и достоверна.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"