Изтръпнахме! Над блока, в който живяха брутално закланите Ради и Илияна тегне черно проклятие! Низ от трагедии, вижте!

Още двама души са намерили смъртта си в блока на ужасите в Пловдив, където съпруг закла любимата си и след това се самоуби с нож. Курбан се гласят да направят в дните след Великден съседите на младото семейство в Пловдив Ради Енев и Илияна, които оставиха сираче на годинка, пише „Телеграф“.

Най-неочаквано сутринта на 15 март 32-годишният мъж пощурял, взел кухненски нож и с особена жестокост убил 29-годишната си жена.

След като тя издъхнала, той  отишъл в съседната стая и забил острието в гърлото си.

С тези два трупа смъртните случаи в блока на улица „Димо Хаджидимов“ 11 стават общо 4 за няма и 2-3 години. Първите два били с млади жени, които сложили край на живота си със скок от високо. „Хората в блока са потресени. Шокирани са. Снощи до късно гледах телевизия, че не можех да заспя.

Млади хора си отидоха. Стана ми много мъчно. Трябва с бял тамян да прикадим блока и курбан да дадем, за да спрат нещастията“, бе категорична 75-годишната Иванка Кишкилова. Тя е един от доайените в блока, който педи години е бил собственост на „Минстрой“-Мадан. По думите на Иванка поп не им трябвал за прикадяването.

Самите живущи в подредения и изпълнен с цветя вход щели да си осветят стълбището. „И не само. Хубаво е да прикадим и апартаментите, ако съседите се съгласят. Ние сме много задружен вход“, хвали комшиите си Кишкилова.   Според неофициална информация, труповете на Ради и Илияна няма скоро да бъдат освободени от Съдебна медицина, защото разследващите са назначили тройна съдебно-медицинска експертиза.  

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"