Току що снимки разкриха страшни подробности за смъртта на спецполицая Вилиян. Колата му била

Снимки и видео: kotelnews.bg

Еърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският полицай, загинал при тежка катастрофа край Котел, не се е отворил. Това става ясно от видеоклип на Котелнюз, които са били на мястото на инцидента минути след свирепото ПТП.

На фаталния завой те са разговаряли с другия участник в катастрофата – мъж на средна възраст от Хасково, както и с дядото на Вилиан, който живее в Жеравна.

„Дойде в моето платно. Изведнъж връхлетя, докато си карах нормално. Опитах се да избегна удара, но той се удари в мен и изхвърча в канавката”, разказва шофьорът на хасковското рено. По думите му линейката дошла веднага на място, Вилиан изглежда е бил контактен, защото е бил излязъл извън автомобила. Това може би се е случило само през пасажерската седалка, тъй като от страната на шофьора Голфът е помлян и се опира в мантинелата, пише Блиц.

„Как изглеждаше Вилиан? Имаше ли нещо на лицето?”, пита дядо му, след което мъжът му обяснява, че не го е видял, тъй като веднага е качен в линейката и откаран към болницата.

„Казах му да не ходи на фитнес, да не излиза в това време”, коментира дядо му пред колегите от Котелнюз. По думите му Вилиан никога не карал бързо, бил изряден шофьор, а и много добре познавал пътя. Според него най-вероятно се е подхлъзнал на заледен участък.

„На този завой много пъти в канавката виждам коли. Шофьор съм от 1963 година. Опасно място е!”, категоричен е дядо му.


 

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"