ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Усмихнатата Мартина е само на няколко месеца и страда от тежка болест!

Бебе с остра лимфобластна левкемия се нуждае спешно от помощ. Тежката диагноза е поставена на малката Мартина Петрова през месец ноември 2017 година, когато е само на 2 месеца. След вдигане на висока температура е направена пълна кръвна картина и от изследванията й се разбира, че левкоцитите са много над нормата, предава Нова тв.

От тогава до днес семейството полага необходимите грижи за лечението на Мартина.

За щастие заболяването в момента е в ремисия, но лечението трябва да продължи най-малко две години.

Мартина се лекува в Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Царица Йоанна”. Крехката възраст на Мартина я прави още по-рискова към заболяването и всеки ден на адекватно лечение е от значение и е животоспасяващ.

Документите на Мартина се разглеждат в няколко болници в различни държави за продължение на лечението. По предварителни данни необходимата сума е около 100 000-150 000 евро. Утре Мартина заминава за Турция за продължаване на лечението. Средствата, събрани до момента, са достатъчни за първоначалното заминаване, но не и за цялосното лечение.

Сумата е голяма и непосилна за семейството й и затова малката Мартина има нужда от помощ. Ако имате желание и възможност да помогнете, можете да го направите, като дарите средства.

Повече за дарителската кампания можете да разберете на Facebook страницата „Да помогнем на бебе МАРТИ“, както и на helpkarma.com.

Ето и данните на дарителската сметка:

IBAN: BG68FINV91501317133190
Tитуляр: Мартина Ангелова Петрова
BIC: FINVBGSF

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"