Лелята на Кристин с разтърсващи думи във „Фейсбук“ към Дивна: Кристи ще премине през ада, но защо ти…

Две седмици след жестоката катастрофа на пътя Русе – София, в която пострада топмоделката Кристин Илиева, от нейната приятелка, която бе зад волана на своята „Тойота“ – поп певицата Дивна, няма ни вест, ни кост. В същото време божествено красивата 20-годишна Кристин продължава да се бори за живота си във Военно-медицинска академия, където вече претърпя две операции. Интервенциите, с които светила в медицината се опитват да спасят краката на моделката, са общо три – първата бе направена в Плевен, предаде „Пик“.

По-рано днес във фейсбук-профила на Кристин, до който в момента достъп има нейната майка Валерия Колчева, бе споделено ръзтърсващо обръщение до Дивна от Изабела Господинов, леля на пострадалото момиче.

 

От прочувствените й думи стана ясно, че в семейството на Илиева са разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към нейната приятелка. 

„Дълго опитвах да задържа това, но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна. Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващия лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“, е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде“, не е загубила куража Изабела Господинова.

Тя също е била в модните среди, както и майката Кристина. Изабела е била манекен през 80-те години, а Валерия е сред финалистките в конкурса за „Мис България“, спечелен от Жени Калканджиева.

Разстроената жена продължава: „Но колко по-леко щеше да бъде и за двете, ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момен. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро, и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини, това приятелство щеше да бъде истинско. Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ и да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни, спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам, когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца“.

 

 

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"