Бриго Аспарухов с шокираща версия за отравянето на Скрипал

Практиката да се ликвидират избягали агенти зад граница в разузнаването е от 30-те и 40-те години на миналия век. Отдавна не е актуална. Това коментира пред Дир.бг Бриго Аспарухов.

 

Той бе категоричен, че не вярва Русия като държава или руските спецслужби да имат нещо общо с отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. 

„Реакцията на Европейския съюз бе уникално бърза. Всички обявиха, че вярват на Великобритания за участието на Москва в отравянето, без да има доказателства. А може да е семейна история, отмъщение на някого срещу бившия полковник от ГРУ“, каза още Аспарухов. 

Според него, случилото се със Скрипал преследва дълбоки политически и икономически цели. И в крайна сметка ситуацията е много странна – губещи са всички участници в конфликта, но и всички те са печеливши по един или друг начин. 

„Вижте през какви перипетии премина информацията за случая. Първо беше отравяне в заведение, после на пейка, сега се говори за входната врата на жилището и вътре в самото жилище, това е много бърза смяна на ситуацията“, каза още Бриго Аспарухов.

Той бе категоричен, че истината, когато излезе, ще изненада всички.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"