Топ генералът Бриго Аспарухов хвърли „атомна бомба“ от ефира на БТВ: При Трета световна война ще

България успя да удовлетвори и двете страни по случая „Скрипал“. Това заяви в сутрешния блок на bTV ген. Бриго Аспарухов, цитиран от Блиц. „Лошото е, че не се знае кой е поръчал отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му, кой го е извършил, но Русия е виновна“, каза той.

Експертът призова всички да погледнем нещата в очите им и поясни, че най – малко Русия е виновна. По думите му тайните доказателства винаги са много съмнителни.

„Ние не погледнахме фактите в очите по случая „Скрипал“, а пренесохме дебата на русофили и русофоби“, обясни ген. Бриго Аспарухов. Никога няма да излезе истината по случая „Скрипал“, категорично заяви той и поясни: „Шпионажът е вечен и ще бъде вечен, работи по всяко време и това е най – силното оръжие на една държава“. „Говори се вече и за Трета световна война. Ако избухне такава, никой няма да разбере“, добави ген. Аспарухов. Той напомни и как преди 26 години е имало опит да бъде отровен. Спасил го е това, че не е изпил кафето с отровата, което му е било сервирано.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"