Няколко лимона, няколко глътки и забравих за мазнините по корема, а самочувствието ми се завърна

Днес загубата на тегло се превърна в истинска драма, почти няма жена, която да не мечтае за няколко килограма по- малко и иска да придобие идеална фигура. Много от диетите водят до задънена улица, а от всичкото нагоре получавате и бонус здравословни проблеми.

Затова възниква въпросът, може ли да отслабнете без последствия за здравето ви?

как да отслабнете

Мненията се различават. Всеки експерт ще ви каже, че диетата е вредна за организма.

 В същото време той ще ви посъветва различни здравословни нискокалорични напитки. Не ги бъркайте с прахообразните смеси от магазините за фитнес добавки. Те нямат много полезни вещества, както казва етикетът им и рекламата им. Предлагаме ви абсолютно безопасна напитка, която работи за вас и метаболизма ви

 

4 съставки – 1 ефект

диета на минерална вода

Всички знаем колко е полезна минералната вода . Тя помага за ускоряване на метаболизма. Купувайки качествена минерална вода, обогатявате тялото си с калий и калций, йод и цинк.

диета на водата

В този случай, вие не пиете постоянно само вода, но използвате и редица други продукти . Но поради пиенето на вода, количеството консумирани калории е значително намалено и отслабвате.

минерална вода за отслабване

 За един ден в този сценарий трябва да изпиете 3 литра вода. А това е твърде много за повечето хора, затова по- добре просто преди да хапнете нещо, изпийте по една чаша от напитката, която ще ви предложим ние.

как да отслабнете бързо

Съставките

1 литър минерална вода
125 грама овесена каша
1 лимон
2 ябълки

отслабваща напитка

Подготовка

Нарежете обелените ябълки на малки парченца.
Изсипете ябълките в блендер, излейте водата. Добавете овесената каша. Смесете всичко добре. Масата трябва да бъде хомогенна. Ако е много гъста, добавете още малко вода.
Изсипете масата в отделен контейнер. Добавете лимоновия сок. Смесете го. Трябва да пиете 1 литър напитка на ден.

лимонена напиткаПредимствата на лимона са известни на всички. Този плод насища организма с необходимите елементи и стимулира метаболизма. Що се отнася до овесената каша, тя почиства тялото и подобрява храносмилателния тракт. В овесена каша има много антиоксиданти, витамини В1 и В2, както и калий, фосфор и желязо.

Бързата и безопасна загуба на тегло е това, което тази напитка гарантира. Важно е да го използвате ежедневно, докато постигнете желания резултат. Пийте сутрин и преди да си легнете, не се опитвайте да се ограничавате в яденето. Просто елиминирайте прекомерното количество мазнини и сладки неща. 

Споделете публикацията с други хора. За този коктейл си заслужава да разкажета на приятелите си!

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"