Задава се много трудна нова седмица! Всичко започва още от понеделник! Алена предупреждава: „Да се пазят

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идната седмица в лично отношение ще продължите да се изправяте пред предизвикателства, затова обръщайте внимание на всяко несъгласие, отнасяйте се сериозно към всички проблеми, които излизат на дневен ред, и се опитвайте да ги разрешавате. Ако партньорът ви сподели, че нещо в отношенията ви куца, изслушайте го. Ако се престорите, че нищо не се е случило и продължите по старому, нищо чудно в бъдеще да си докарате повече ядове.

В професионален план седмицата се очертава успешна за вас, стига да не прекалявате в опитите да налагате авторитета си на всяка цена.

Телец
Има вероятност да си размените резки думи с някого. Вие се славите като търпеливи хора, но през следващите дни нищо чудно чашата на търпението ви да прелее и да се покажете пред хората такива, каквито не са ви виждали. Не се тормозете, че сте избухнали – може би най-накрая е дошъл моментът да кажете честно какво мислите или как се чувствате. В понеделник и вторник ще направите нещо добро за себе си, ако излезете и се забавлявате.

Близнаци
През дадения период ви очакват много интересни срещи и вълнуващи разговори, така че гледайте да стоите по-малко време вкъщи и се виждайте с повече хора навън. Разнообразието ще ви се отрази добре, а ако става дума за срещи с приятели, ще получите подкрепата и разбирането, от които се нуждаете точно в този момент. В емоционално отношение обаче седмицата ще бъде по-трудна, особено ако нещо в личния ви живот куца – на моменти може да се чувствате объркани, неоценени или ограничени. Възможно е също да чувствате внезапни изблици на тъга, но просто в този период сте по-чувствителни.

Рак
И сега няма да се насладите на така желаното от вас успокоение. По някакъв начин хора и събития ще нарушават душевния ви мир, независимо колко усилия сте положили да запазите спокойствие и да не се поддавате на провокация. За някои от вас всички тези преживявания може да се превърнат в отключващ механизъм и в крайна сметка да доведат до важни промени – например най-накрая да проведете разговор, който отлагате от месеци или да излезете от определена ситуация, в която сте попаднали.

Лъв
В тези дни ще сте доста продуктивни и може да постигнете нещо наистина устойчиво в служебен план, стига да се концентрирате и да следвате набелязаната от вас цел. Успехите ви ще донесат в резултат на положения труд и на постоянството, а не плод на щастлива случайност или жест на нечие благоразположение. Ако нещата се случват по-бавно, отколкото ви се иска, заредете се с търпение – точно сега няма как да постигнете бърз напредък, но пък успехите ви ще бъдат трайни.

Дева
Идната седмица ще е много благодатна за вас – ще постигнете траен напредък по довършването на проект, който сте започнали да реализирате преди време. Дори през изминалите дни и седмици да сте били по-разсеяни и да сте отлагали нещо, сега не си позволявайте това – спазвайте поетите ангажименти, за да ви е мирна главата.

Везни
Периодът ще бъде важен за много от вас, тъй като ще успеете да постигнете някакво споразумение – то ще определи как ще продължат да се развиват отношенията ви с определен човек в бъдеще. Ако и двете страни проявят желание, намирането на гъвкав вариант е възможно. Не се ли постигне компромис обаче, нищо чудно да се стигне до разрив или до по-дълбока криза.

Скорпион
Няма да ви се иска да си губите времето в излишни разгвори, срещи, както и да разпилявате енергията си в много посоки. Интуицията ще ви подтикне да се вглъбите в себе си и да обърнете внимание на важните неща. Някои от вас ще търсят отговор на важен въпрос, други ще се отдадат на творческа дейност, а трети – на служебен проект, който ще изисква пълна концентрация. Чудесно ще бъде ако не допуснете на външните обстоятелства да ви разсейват.

Стрелец
Във ваша полза ще бъде да подхождате прагматично към деловите въпроси, които излизат на дневен ред. Обръщайте по-голямо внимание на финансовата страна и на малките детайли. В дните до сряда ще плувате изцяло в свои води, което означава, че ще имате ентусиазъм както за работа, така и за развлечения. Ако искате да свършите нещо след 11 април, ще трябва да полагате повече усилия и да сте по-организирани.

Козирог
Идната седмица за вас ще бъде изпълнена с предизвикателства. Възможно е да се впуснете в някакво начинание и да ударите на камък. Може и да го реализирате, но ще изхабите толкова много усилия и нерви, че изобщо няма да се зарадвате на постигнатото. За да не пилеете напразно енергията и емоциите си, нещо, което може да се отрази зле и на здравето ви, преценявайте възможностите си и вършете само онова, което е по силите ви.

Водолей
Ще имате вълнуващи преживявания в любовен план или в социалния си живот. Може да се запознаете с интересен човек, да получите неочакван подарък или някаква друга изненада. Възможно е също да възникнат обрати по време на пътуване, но това не значи да не ходите никъде – може да се окаже, че се е случило точно това, от което сте имали нужда. Дните до сряда, включително, са чудесни за забавления.

Риби
И най-пасивните сред вас ще бъдат подтикнати, в някои случаи дори притиснати, да предприемат нещо по-смело. Ако това се случи, вероятно сте на прав път, но все пак гледайте да не прибързвате. Вие сте в период, през който е добре да планирате, да събирате информация и да проучвате, а не да се впускате в приключения – отдайте им се след 13 април. Вероятно най-накрая ще се окаже, че трябва да поемете отговорност, защото в миналото сте оставили казуса неразрешен.

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"