Никога не пренебрегвайте, ако сънищата ви се повтарят! Ето какво значи това! Най-зле е, ако постоянно сънувате, че

Ето трите възможни варианти за обясненията на това нещо

Сънищата, които се повтарят, са доста често явление при много хора. Доста от нас сънуват едно и също нещо в продължение на дни, седмици и дори месеци, но не му обръщат внимание.

Това обаче е доста сериозна грешка.

Истината е, че сънищата, които сънуваме многократно, доста често са индикатор за проблем, за който и не подозираме.

И който се проявява на подсъзнателно ниво, докато тялото и мозъкът ни отпочиват, пише svetovnizagadki.com.Поради тази причина е от изключителна важност да разберете какво може да е довело до повтарящите се сънища, за да можете да реагирате навреме и да вземете мерки, преди проблемът да се е задълбочил. Най-често срещаните причини за сънищата, които се повтарят, са три основни.

1. Психологически проблем – най-честата причина за появата на периодично повтарящи се нощни съновидения. В повечето случаи това е проблем, който ви тревожи и който може да е свързан както с личния ви живот, така и с работата. Доста често този проблем е индикация за някакъв вътрешен страх, който се опитваме да потискаме и който се проявява с пълна сила в съновиденията ни.

2. Соматични проблеми – сънищата, които се повтарят, може да са знак и за проблем със здравето, за който самите ние все още не подозираме. Обикновени тези съновидения алармират за разстройства с храносмилането, а също и проблеми със сърцето и инфекции. Така че, ако често ви се случва да сънувате едно и също нещо, може би е добре да се замислите за посещение при личния си лекар.

3. Лоша среда за сън – не бива да подценявате и мястото, на което спите. Ако леглото или матракът ви не са удобни, или пък светлината ви създава дискомфорт, нищо чудно да ви спохождат повтарящи се сънища.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"