Пуснаха най-шокираща версия: Юлия Скрипал е отровена от своя

Изплува нова шокираща теория, свързана с отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и неговата 33-годишна дъщеря Юлия. Има съмнения, че годеникът на Юлия може да има пръст в опита за убийство, предаде „Дейли мейл“, цитиран от „Факти.бг“.

Източник, близък от Юлия, разкри, че тя има съмнения относно своя годеник Степан Викеев.

30-годишният мъж има връзки с руските разузнавателни служби. Те са живели заедно в продължение на две години, преди тя да замине за Великобритания, за да се срещне с баща си. „Юлия е объркана. Тя мисли, че не е била основна мишена на атаката. Разстроена е, а освен това се страхува, че никога повече няма да го види“, заяви източникът. Юлия е споделила на свои приятели, че може да е била предадена от своя годеник, който има връзки с разузнаването.

Една от версиите е, че Юлия е станала мишена, защото семейството на нейния приятел е било против техния брак. Юлия и Сергей Скрипал са били отровени заради „вътрешен“ спор, което обяснява и изчезването на годеника й Викеев. Неговата майка – Татяна Викеева, има връзки с руските тайни служби. Тя е била против брака, защото не искала нейният син да се ожени за „дъщерята на предател“. Преди години руският шпионин Сергей Скрипал предава имената на руски агенти на западното разузнаване. Британските служби обвиниха Русия, че стои зад опита за убийство, докато от Кремъл отричат.

Стана ясно, че Степан Викеев не е направил опит да потърси Юлия Скрипал, докато е била лекувана в болницата. След инцидента е изтрил профилите си в социалните мрежи. Той е спрял да отговаря и на телефонните обаждания. Племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, описа годеника на Юлия като „много странен“ човек. Тя е останала изненадана, че той не е направил опит да се свърже с Юлия на фона на ужасния инцидент.

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"