Тя изглежда като нечия дружелюбна баба, но убива безмилостно и полицията не може да я хване (СНИМКИ)

Полицията в американския щат Флорида издирва жена, заподозряна за убийството на съпруга си и на друга жена, която изглежда точно като нея. 56-годишната Ан Райес е обявена за междущатско издирване, съобщава Би Би Си.

За последно е забелязана да си говори с жена, която след няколко дни застреляла в главата. По думите на помощник-шерифа на окръг Лий Кармин Марчено, тя извършила убийството на 59-годишната Памела Хъчинсън, за да ѝ открадне самоличността.


 
Предполага се, че  убийцата е избягала в Корпус Кристи, Тексас. Марчено заяви още, че Райес трябва да се счита за въоръжена и опасна и съвсем скоро може да убие отново, когато ѝ свършат парите.
 
„Тя се усмихва и изглежда като нечия майка или баба. Тя е премерена, целеустремена и абсолютно хладнокръвна убийца“, обясни шерифът. Райес има три деца и един внук. Известно е, че е имала проблеми с хазарта.

Моделът ѝ на поведение включва сприятеляване с жена, която изглежда като нея, след което краде самоличността ѝ. На 5 април е засечена в заведение да си говори приятелски с жена в заведение. Няколко дни по-късно тя е убита, а от нея са откраднати пари, кредитни карти, карта за самоличност и автомобил.

Райес е засечена да се укрива във Флорида след убийството на мъжа си в Минесота. В този щат тя се издирва от 23 март, когато е бил открит трупа на Дейвид Райес. Разследващите смятат, че Памела Хъчинсън е убита със същото оръжие като Дейвид Райес.

Превод и редакция  

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"