Зловещо в Борисовата градина: Въоръжен тренира за война, кървави кръстове, обърнати знамена и икони по дървета! (СНИМКИ)

Паника и ужас в Борисовата градина в София. Димитър Кисьов слага сигнална жилетка, рисува кръстове по дърветата в парка с червена боя, закача икони, увесва медали и с пистолет стреля по животни и заплашва хора. На мястото има закачени български трибагреници на обратно, което според потърпевши на агресията на мъжа, е знак за война.
Иван е имал неприятен сблъсък с мъжа и реши да разкаже за случилото се: „Действието се случва в сряда.

Направих видео, след като голяма част от напрежението вече спадна, защото вече бяхме викнали полиция. Децата се плашат. Има много знамена, които са сложени на обратно. Това не е неграмотност, а заявка за война. Ние го питахме дали той е направил всичко това, а той агресира и започна да размахва оръжие“, каза Иван.

Друга потърпевша се намеси в разказа му: „Стреля по кучето ми. Мисля, че пистолетът му е газов. Ние веднага реагирахме, кметът ни прие на другия ден. Оказа се, че е имало жалби от ученици и учители. Тогава той изчезна за около седмица. Сега пак е тук“, заяви тя.

Иван продължи разказа си: „Пита ме искам ли да ме застреля. Трима мъже се изправихме срещу него, да го питаме дали той е направил всичко това по дърветата. Тогава той извади пистолета. Той използва пистолета за агресия. Заплаши да ни гръмне, започна да насочва пистолета към нас и към приятелката ми“, заяви Иван

„Спасихме се, защото Иван се обади на полицията и той усети, че наистина говорим с полицията. Човекът бе въоръжен с кол и пистолет“, заяви приятелката на Иван, а той продължи: „Полицията дойде и ситуацията се успокои. Той се е оплакал от нас. Много хора обаче се притесняват, че той им пише обратни жалби. Полицията все пак вчера предприе много бързи мерки. Хората се притесняват от лъжи и контрареакции. Вижда се как той почва да си измисля една ситуация и говори лъжи“, каза Иван. 

„Ние като жители на квартала сме притеснени. Тук се разхождаме с децата. Като майка говоря. Страх ме е да се разхождам в такава заплашителна обстановка“, заяви друга жена, дошла в момента в Борисовата.

ОЧАКВАЙТЕ РАЗКРИТИЕ В КОЙ Е ВЪОРЪЖЕНИЯТ МЪЖ, ВСЯВАЩ СТРАХ И УЖАС В БОРИСОВАТА ГРАДИНА
 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"