Ексклузивно! Валери Симеонов изригна срещу всеки, който търка билетче от лотарията: Болни сте! Олигофренски

Дистанционно управление и с напудрени доклади и мерки не се решават проблемите в ромските квартали в София. Те се решават, когато човек влезе в тях и създаде ред в бъркотията, коментира в сутрешния блок на БНТ. вицепремиерът Валери Симеонов.

Вицепремиерът коментира и исканите от него законодателни промени за премахването на рекламирането на резултатите от хазартните игри, пише novini.

bg.

„Болестно състояние е търкането на билетчета“, заяви той. „Аз никога не съм си купувал талон. Само БПЦ не продава талони в момента“, добави Симеонов
„Това е една пандемия, паталогично разстройство, в което участва държавата със своята пасивност“, каза Симеонов.
„С търкането на билетчета се разрушава ценностната система на нацията, защото се внушава, че лесно се постига всичко в живота, без да се образоваш, без да се бориш, а постигаш късмета си срещу 3 лв., 4 лв., 5 лв. или 10 лв.“ , каза той и добави: „Възрастни жени с нисък статус и малки пенсии, влизат в магазина купуват си храна за 5 лв. и билетчета за 10 лв.“.
„От хазарта Северозападна България не забогатява“, напомни той и се възмути, че постоянно има реклами за печалби, придружени с олигофренски усмивки.

Относно искането му за забрана за тютюнопушене, Валери Симеонов напомни, че няма заведение, в което човек да не излезе опушен. Той смята, че с исканите му промени ще премахне двуличието и напомни: „Тютюнопшушенето е вредно“.

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"