Пълен шаш! Голи жени стъписаха софиянци в мол и на оживен булевард! (СНИМКИ 18+)

На шокиращи гледки станаха свидетели столичани днес. Шофьори на оживен софийски булевард заснеха гола жена да пресича най-спокойно.

От кадъра, публикуван в социалната мрежа, се вижда, че жената носи само долно бельо, а на рамото си е метнала връхна дреха. 

Коментарите под публикацията моментално заваляха, като едни предполагат, че жената е психично болна, а други отдават поведението й на наркотични вещества и алкохол.

Един от потребителите пише под снимката, че жената е преживяла тежък инцидент.

„Жената е от Младост 2, има ментални проблеми, а и е алкохоличка. Почти постоянно се разхождаше така в квартала, но я хванаха някакви докато беше пияна и и купиха апартамента за нищожна сума. Изобщо не е смешно, а е жалко. Жената преживя тежък инцидент и отключи един куп неща. Да пази Господ…“, коментира той.

В друг меко казано странен кадър, добил бързо популярност във „Фейсбук“, жена клечи на ескалатор в столичен мол, като задните й части буквално са извън дънките, с които е облечена.

Хората коментират, че вероятно тя изпитва някакъв здравословен проблем и поради тази причина е застанала в тази странна поза. 

Други потребители пък подмятат шеговити коментари, че жената е объркала ескалатора с тоалетна.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"