Напълно обновеният „Практикер“ – Велико Търново отвори врати

На 17 май, инж. Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ във Велико Търново.
„„Практикер” вече е с удвоен асортимент, персонал и оборот и смело можем да кажем, че скоро се целим в утрояване на резултатите, откакто придобихме „Практикер” през 2014г. Всичко това е плод на една много силна и положителна настройка и работа в екип на много хора.

Смятам, че Велико Търново заслужава този магазин и „Практикер” има бъдеще в този град.”, каза г-н Белчев, по време на церемонията по откриването.

След малко повече от 5 месеца ремонт обновеният хипермаркет отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструираната си сграда, разширена с близо 2300 кв. м. Общата му търговска площ става почти 6000 кв. м., а резултатът е светъл, просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо. Жителите и гостите на града ще могат да избират от обогатен асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени те ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.

Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат над 80 служители.

Обновеният „Практикер“ отвори врати на познатия удобен адрес – ул. Магистрална № 17. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни. Реконструкцията на „Практикер“ – Велико Търново е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Лъки Строй 2011 ЕАД.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"