Адвокатът на танцьорката Габриела даде най-странното обяснение защо тя е ударила Катя (СНИМКИ)

На Габриела ѝ е станало лошо, опитала се е да се подпре на вратата, но е залитнала и с ръка е ударила рожденичката Катя. Тази теза защити адвокатът на Медарова минути преди да влезе в съдебната зала, където магистратите трябва да вземат решение дали танцьорката, нанесла телесна повреда на 21-годишната Катя да остане в ареста за постоянно, пише Trafficnews.bg.

Защитникът на Медарова Орлин Търновалийски разкри още, че има кадри от камера, разположена в санитарните общи части, но там се виждало само как ръка удря лице. 

Припомняме, че вследствие на удара Катя е приета в болница със счупен нос.

Тя е празнувала 21-вия си рожден ден в пловдивското заведение, когато е ударена от Габриела в тоалетната. 
 

Припомняме, че танцьорката бе въведена с белезници в съдебна зала за втори път за изминалия месец. Прокуратурата отново иска арестът ѝ, след като тя бе пусната под гаранция за потрошените в пияно и дрогирано състояние 10 автомобила при катастрофата в пловдивския квартал „Кючук Париж“. 

Както и предходния път, Габриела бе вкарана под засилен полицейски надзор и със сълзи на очи. Неочаквано всички журналисти, пристигнали да отразят делото за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, бяха изгонени от съдебната зала. Всъщност съставът на Районния съд помолил всички правостоящи да напуснат, а делото е насрочено в една от най-малките зали на правосъдната институция. 

Така се оказало, че място има само за майката, бащата и приятеля на Габриела, които останали в залата. Те отново се явиха в подкрепа на Габриела. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"