Заради пари на 17 години започнах да спя с богат чичко с 2 деца, но сега се влюбих в него и… (СНИМКИ)

Възпитателката в детска градина Ана Фулър от Онтарио се запознала със счетоводителя Роб Хънтър в бар, когато празнувала своя 17-и рожден ден. Въпреки разликата във възрастта, двойката започнала да се вижда. По думите на Анна, първоначално всичко било само заради парите, пише в. Дейли мейл.

Фото © Mediadrumworld.com

 

С течение на времето обаче момичето започнал да изпитва сериозни чувства към своя чичко паричко, който решавал всичките ѝ проблеми, а това на свой ред ѝ позволило винаги да бъде самата себе си. в крайна сметка връзката им навършила своята шеста годишнина и Анна казала заветното „да“, когато Роб ѝ паднал на коляно с пръстен в ръка по време на почивка в Мексико по-рано този месец.  

Фото © Mediadrumworld.com

„Когато се запознахме, аз излъгах, че съм на 18 години. Първоначално мислех само за парите, защото съм израснала в бедно семейство. Често имах капризи и получавах всичко, което поисках. Но Роб търпеше всичко, а това ме привличаше още повече“, споделя Анна. 

Фото © Mediadrumworld.com

 

Въпреки предстоящата сватба, двойката не планира да има деца. Роб има две деца от предишни връзки, а Анна е израснала в семейство, в което е имала още пет сестри и братя.  

Фото © Mediadrumworld.com

„Все още обичам да харча пари за себе си и не мисля да ги споделям с който и да е. Роб има две деца, които вече са тийнейджъри. В отлични отношения сме“, казва Анна. 

Фото © Mediadrumworld.com

 

Най-сложният проблем в отношенията на двойката се оказва не разликата в годините, а неодобрението от страна на семейството на Анна, което живее на четири часа път от двойката. Момичето много тъжи за своето семейство, но конфликтът изглежда вече не подлежи на разрешаване.  

„Първоначално семейството му полудя. Те изпаднаха в ярост. Единственият човек, който прие всичко нормално още от самото начало, бе баба ми. Майка и до сега не се е срещала и говорила с Роб, а и няма никакво желание да го прави“, разказва Анна. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"