Вземете стоката в магазина и прочетете етикета. Не я купувайте, ако е посочено, че съдържа… (СНИМКИ)

Антибиотици в млякото, салмонела в месо и риба, сладолед с Ешерихия коли … Какво още можете да намерите на рафтовете в магазините? Съвременните хранителни технологии не са статични, всеки ден разработват нови добавки и консерванти, които позволяват продуктът да остане пресен и ароматен за дълго време.

Полезни и вредни продукти

Законите в различните страни дава възможност да се добавят малки дози от вредни вещества в храната, но в действителност броят на Е-добавки не се контролира и производителите добавят толкова, колкото искат. Междувременно това ни разболява. През последните 5 години броят на децата с вродени заболявания се е увеличил с 25%.

Гастритът и язвите сред учениците са се превърнали в норма, а лекарите все по-често диагностицират раковите заболявания.

Причините за неправилното функциониране на тялото ни са тривиални – начин на живот и хранене. Поемете контрол над тези две неща и животът ще се промени драматично! Започнете с хранителни навици, защото от тях зависят изцяло здравето и продължителността на живота ви.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"