Убиецът от Слънчев бряг проговори, призна защо ги е разстрелял! Вижте какво е извършвал Миджурина със Симона!

Прокуратурата е повдигнала обвинение за умишлено убийство и за опит за убийство на 37-годишния Михаил Станчев, който беше задържан след показния разстрел на бизнесмена Коста Николов – Маджурина в Слънчев бряг и раняването на 22-годишна жена.

Очаква се днес да бъде поискана и постоянна мярка задържане под стража.

Стрелбата стана пред хотелски комплекс, когато в курорта е било пълно с туристи. Жертвата – 54-годишният собственик на игрални зали, е издъхнал от 4 куршума в главата, които убиецът изтсрелял през прозореца на колата.

С опасност за живота е 22-годишната му спътница Симона Тодорова, която е служителка в едно от казината му в курорта. Тя е дъщеря на полицейския шеф в Дряново Тони Тодоров.

сн. бТВ

Според разследващите става въпрос за класически любовен триъгълник.

„Категорично установено по делото е, че повод за деянието е необузданата ревност, изпитвана от дееца“, посочи пред bTV окръжният прокурор Георги Чинев.

По думите му обвиняемият е признал за престъплението и съдейства на разследващите. Той имал връзка с простреляната Симона от началото на май – излизали няколко пъти. Ревността му се породила от действията на нейния началник, в някои моменти се държал с нея грубо, а в други – галантно, водел я на вечери и т.н.

Балистичната експертиза е установила съвпадение между законно притежаваното лично оръжие на арестувания и един от куршумите, поразили жертвите му. 

Станчев беше заловен с оръжието и боеприпаси при опит да напусне страната на границата с Турция. Той е с чисто криминално минало. Застрелял жертвата си от упор, след което стрелял по момичето, което се опитало да го спре, викайки: „Не, не, недей!“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"