ДОКАЗАНО! Ето как можем да четем мислите на хората! Много е лесно, но никой не знае!

Мислите на човек могат да се прочетат по очите му – учените са открили тайната. Психолози споделиха своя опит с обществеността. Експерти казват как да четем мислите на всеки човек. Достатъчно е да се наблюдават очите му.

Сътрудници на университета в Цюрих под ръководството на Tabaysa Lеtshera твърдят, че е достатъчно да се види движението на очите на събеседника, за да се разберат истинските му намерения и мисли. Експертите извършили серия от експерименти и били в състояние да научат какво се случва в главите на 12 доброволци.

В експеримента учените дали на доброволците задача да четат на глас, а сами през това време записвали как се движат очите им. След това изследователите карали доброволците да си намислят число и по очите разбирали кое е то.

Оказва се, че когато човек си намисля число, по-голямо от предишното, погледът му се насочва нагоре и надясно. В случаите, когато намисленото число е по- малко, се наблюдава противоположно движение – надолу и наляво.

Според авторите на изследването, абстрактни образи на числата, създавани в човешкото въображение се отразяват в пространственото му поведение.

На следващият етап от научните изследвания, учените успели да прочетете отговорите на морални въпроси в главите на доброволците. За тази уникална техника дори не било необходимо да се правят снимки./bg.checkonline4you.com/

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"