Току що: Жесток скандал разтърси ефира. Депутат на ГЕРБ с яростна атака към Румен Радев: Той е…

Искри прехвърчаха в ефира между депутатите на ГЕРБ Маноил Манев и този на БСП Иван Иванов. Те коментираха вота на недоверие към правителството, който БСП ще внесе в сряда.

Двамата си прехвърляха взаимни обвинения, говореха буйно и разпалено и не се изчакваха, което принуди водещата на „Здравей, България” по Нова ТВ Ади Радева често да ги прекъсва с въпроси.

Ето по-интересното от дебата:

Маноил Манев: „БСП са ясни.

Те искат вот пред европредседателството, те искат вот след европредседателството. Според тях трябва да се правят политика и политически скандали, това не прави чест нито на БСП, нито на президента. Всъщност с коментара си за политизиране за падналия хеликоптер вчера, Румен Радев вече не е президент на всички. Той е президент само на БСП.”

Иван Иванов: „Очевидно системата за сигурност колабира. Време е управляващите да си ходят. Едно европредседателство не трябва да бъде параван за всичко, което се случва в държавата. Вотът ще бъде внесен другата сряда, тъй като държавата не създава сигурност на народа, предвид събитията, които се случиха в последните дни и месеци – стачки, разстрели в Ботевград, падналия хеликоптер…

ГЕРБ пое властта с един голям лозунг – ще има полиция и охрана във всяко едно населено място. Това изчезна и се води  експеримент, който ще завърши с панахидата на служители за сигурност. Този екпсперимент почна при Бъчварова и минава през Валентин Радев.”

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"