Извънредно с кадри от мястото! Ад на Е-79. Страшно меле с много коли и тир. Режат ламарини, тежко ранени и затиснати

Булнюз

Тежка катастрофа окървави Е-79 край Мездра, видя първо репортер на BulNews.bg. Три коли са се размазали в турски ТИР на моста до Железничарския град. Автомобилите са пътували в посока София, когато на моста край Мездра са се ударили в голямата машина, която пътувала към Дунав мост 2. Трите катастрофирали коли са марка „Фолксваген“ с румънски регистрации.

 
Челният удар бил толкова силен, че първата кола е напълно размазана, а в нея са останали затиснати двама души. В момента екип пожарникари реже ламарините, за да извади пострадалите хора. На мястото на зверската катастрофа са пристигнали три линейки от Враца и два екипа пожарникари.

Едната линейка вече пътува към областния град с жена и малко дете, които са сериозно пострадали от тежкия сблъсък.
В момента другите линейки чакат пожарникарите да извадят пострадалите от смазаните ламарини на другите автомобили.


От силния сблъсък тираджията е загубил контрол над управлението, ударил се е в насрещната мантинела и се е забил в парапета на моста, като кабината на возилото в момента е надвиснала над река Искър и има вероятност всеки момент да падне в реката.
Пътят е напълно затворен, като за ваденето на тира се чака специализирана техника и се очаква трафикът по трасето да бъде блокиран още поне 4-5 часа.
 

 

 

  

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"