Милен от Узунджово изведе кравите на паша и потъна вдън земя! Красивата му дъщеря от седмица не спира да плаче и… (СНИМКА)

Милен Панов от хасковското село Узунджово е в неизвестност от една седмица. За последно той е видян в района на Ходжова чешма край Хасково и е тръгнал по пътя в посока стрелбището. Малко по-рано той е напуснал невъзстановен болницата, където е лекуван от Лаймска болест след ухапване от кърлеж.
Мъжът изчезнал на 1 юли вечерта в района на селото, докато прибирал кравите от паша, съобщава Haskovo.

info, позовавайки се на близките на мъжа.

Той така и не се прибира, въпреки че отлично познава местността. Последен контакт с него е имало на 3 юли рано сутринта и от тогава телефонът е изключен и никой не го е виждал.

От полицията съобщиха, че търсенето на мъжа продължава. Местността, където той е видян за последно, е с гъста растителност и не може да бъде обходена бързо. Най-вероятно полицаите ще имат нужда от допълнително хора.

Венеса Панова, дъщеря на изчезналия, живее в София и вече била намерила работа и дом за баща си там. Тя го търси с приятели и доброволци. “Сега искам да си го прибера жив или мъртъв”, казва през сълзи момичето.

Ако някой има информация за мъжа, да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094, предлага се и възнаграждание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"