Бившата на Веско Маринов му нанесе нов жесток удар! В основата на всичко е известен благоевградски политик (СНИМКИ)

Втората съпруга на естрадния певец Веселин Маринов – Цветанка, го е сменила с бивш заместник-кмет, пише „Телеграф“. Преди дни – навръх Еньовден, 47-годишната хубавица е сключила трети брак с инж. Янко Янков, който далеч не е случаен.

И ако на трубадура хич не му върви в личния живот невярната му половинка се врече във вярност на известен политик и предприемач.

Хубавата блондинка седем години след развода с Веско успя да омагьоса бивш заместник кмет по строителните въпроси в Благоевград.

Сватбата била тайна и се състояла по Еньов ден, разкрива щастливата булка. Сред гостите може да бъде забелязан градоначалника от областния център. Атанас Камбитов бил кум на двойката.

Венчавката била извършена в храма „Свети Апостоли Петър и Павел”. А булката била заведена пред олтара от сина й Кристиян.

За гостите имало изискано парти сред градина от цветя в синьо и бяло. Поканени били бг звезди да веселят гостите. Сред тях била Кристина Димитрова, която е приятелка на булката, Гъмзата и ансамбъл „Българе”.


Снимки: struma.bg

За младоженеца се знае, че се махна от зам. кметския пост и сега се занимава с частен бизнес. Консултира фирми в строителството. Госпожа Господинова-Янкова пък върти няколко различни бизнеса. Основният е с недвижими имоти и с производство на естествен бг сладолед. За който има пазар зад граница.

И ако на Цветанка живота й се подрежда по мед и масло бившият й  Веселин Маринов не може да се похвали със същото. Все още не си е намерил подходящата половинка. С която да сключи брак.  Макар да свързват името му с най-различни жени.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"