Първи СНИМКИ и ВИДЕО от взрива в скъпарския комплекс „Макси“, който засегна хиляди софиянци, а мъж е между живота и смъртта

Появиха се първи снимки и видео от кошмарната случка, разиграла се по-рано днес в тузарския комплекс „Макси“, за която първо съобщи.

Припомняме, че работник пострада тежко при мощната експлозия на далекопровод в столичния квартал „Витоша“. Мъжът е транспортиран по спешност в УМБАЛСМ „Пирогов“ с опасност за живота.
 

Инцидентът е станал до новострояща се сграда, на метри от висок далекопровод.

Мощната експлозия е стреснала жителите на столичния квартал. По разказите на очевидци при инцидента е имало и волтова дъга.
 

Заради взрива ЧЕЗ спря електрозахранването в редица квартали на София. Без ток са „Студентски град“, „Драгалевци“, „Симеоново“, „Витоша“, „Малинова долина“ и други. Хиляди домакинства са без ток.
 

Според информацията на електроразпределителното дружество инцидент със съоръжение 110 kV, собственост на държавния Електроенергиен системен оператор /ЕСО/, е наложил изключване на подстанция Студентски град.
 

Стана ясна причината за адския взрив в скъпарския комплекс „Макси“, който засегна хиляди столичани, а мъж бере душа 

От електроразпределителното дружество полагат усилия да захранят засегнатите клиенти по алтернативен път в максимално кратък срок.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Снимки: Канал 3
Видео: Нова телевизия

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"