Ето какво се случва след трагичната катастрофа, в която почина доведения й син: Емилия е готова с

Трафик Нюз

Създадена в памет на една чиста и млада душа, без време напуснала този свят, баладата “Завинаги“ на Емилия от първо слушане грабна всички, които харесват българската музика. Това е песен, която прекрачва жанрови граници, преодолява разделението между феновете и е доказателство, че когато един проект е стойностен, той няма как да не развълнува хората. Оригиналният видеоклип напълно е в хармония с посланието и още повече допринася за въздействието върху зрителите, пише Planeta.tv

 

Доказателство, че тази песен и клип докосват сърцата на меломаните е първата позиция на “Завинаги“ в секцията “Набиращи популярност“ в най-голямата мрежа за видеосподеляне YouTube.

 

Красноречиви са и коментарите:

“Респект! Емилия свалям ти шапка, че продължи напред и направи тази тъжна балада, но истинска и тя ще остане във времето”, “Толкова болка има в тази песен, толкова истина и толкова музика, че думите са излишни…Уникален проект във всеки един аспект!”, “Още като чух първите 20 секунди разбрах, че това ще е баладата на годината. Емилия, продължавай в същия дух и само нагоре, не се предавай!“, “Една песен, изпята с много голямо чувство, която ще остане във времето! Адмирации и бъди силна…”, това са само част от споделените мнения.

 

Самата певица не скри болката, която е изпитала през последните месеци. Тя призна: “За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея… И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"