Разпространи СПЕШНО! Внезапно в Англия почина младият български баща и съпруг Митко. Той е

33-годишен врачанин е починал изненадващо във Великобритания, научи BulNews.bg. Той оставил бременна жена и дете на годинка и 2 месеца. Почернените му близките правят всичко по силите си, за да помогнат на вдовицата и да успеят да приберат тялото на починалия у дома, пише „БулНюз“.

Трагедията е станала сутринта в петък, 6 юли.

Димитър Митов бил в дома си на Острова, когато изведнъж колабирал и започнал да се задушава. Неговата жена, която е бременна в шестия месец, се събудила от звуците на давещия се Митко, но не успяла да направи нищо, за да му помогне. Преди на адреса да пристигне линейка, мъжът починал.
Митко и семейството му живеят в град Лестър от две години. Той е работил в различни фабрики. Не е имал сериозни здравословни проблеми и близките му нямат представа какво е довело до фаталния край. В момента тече разследване и предстои да бъде направена аутопсия, която да покаже причината за смъртта. 


Внезапната кончина на мъжа събра всички българи, които живеят в града, и те с общи усилия помагат на семейството да транспортират тялото в България. На помощ се отзовали и врачани, които се включват в подкрепа на опечалените. Направена е фейсбук група в памет на Митко, където близките му апелират за финансова помощ.
„Неутешима болка от загубата на баща, брат, син, съпруг, зет, приятел обедини много съпричастни на семейството хора от различни националности и държави които събират пари за да бъде транспортиран и погребан в България. Със болка и мъка семейството споделя че е тъжно, тежко и огорчено, че посолството ги изостави да се оправят сами“, пишат съпричастни към трагедията хора.
Всеки, който има възможност да помогне, може да го направи на банковата сметка по-долу. Събраните средства ще отидат за транспортиране на тялото у нас и за подкрепа на бременната жена на Митко и невръстното му дете.
ЦКБ
IBAN: BG22 CECB 9790 1013 3228 00
Първолетка Димитрова Митова

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"