Проговори скандалният бандит Петър Биберов – Кюфтето!

Известният в близкото минало крими герой Петър Биберов, който в момента развива сериозен бизнес в ресторантьорството и концесионирането на плажове, е пуснат на свобода само няколко часа след вчерашния си арест в паспортната служба в сградата на Първо РУ-Бургас, съобщава „Флагман“.

Една от сравнително добре облечените мургави дами, след скандал с които беше закопчан Биберов, още вчера оттеглила жалбата си срещу бургазлията. Въпреки това обаче той е заплашен от ефективна 2-годишна присъда заради обвинение в нарушаване на обществения ред в помещение на МВР.

„Искат да ми дадат 2 години, защото съм Петър Кюфтето”, каза Биберов.

Той уточни, че 7 човека са дали показания с негова полза след скандала. Никой обаче не посмял да се намеси при разправията на бизнесмена с трите жени, които демонстративно прередили цялата опашка на гишето за получаване на международни паспорти, след което на полутурски – полуцигански се оплакали, че няма химикалка. 

Нервите на Биберов не издържали и той направил забележка за наглото поведение на мургава дама, която отговорила: „500 години сме ви е..ли и пак ще ви е..м”

Бизнесменът се почувствал длъжен да се защити след обидата по болезнената тема за Турското робство и избухнал бурен скандал, като изведнъж трите дами започнали неистово да викат за помощ.

„След това дойдоха полицаите и ме арестуваха. Мога обаче категорично да каже, че не съм удрял никого”, заяви Биберов.

Той добавя, че обидната реплика е потвърдена пред разследващите от 7 души, които в този момент са били в паспортната служба и станали свидетели на грозната разправия.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"