Пикантни подробности за младата любовница на пребития депутат от партията на Жириновски (СНИМКИ/ВИДЕО)

Бившата приятелка на депутата от руската Държавна дума Сергей Жигарьов, който бе зверски пребит в Москва – Олга Синтюрева, е задържана в полицията. Тя е заподозряна за извършване на кражба.
Според някои данни, младата жена е отказала да дава показания без адвокат.

Припомняме, че Сергей Жигарьов бе нападнат късно вечерта на 8 юли.

На видео, заснето от камери за видеонаблюдение, се вижда как мъж доближава до мерцедеса, в който политикът се намира с бившото си младо гадже, издърпва го насила от него, просва го с един удар на земята и започва да го налага с юмруци и ритници.

  Фото © VK

Веднага след престъплението младата жена се оплака, че Жигарьов я е заплашвал с нож, докато разговаряли в автомобила, а биячът, за който се твърдеше, че е новото й гадже, е случаен минувач, който се притекъл на помощ.

 Фото © VK

Олга твърди, че не познава нападателя. По думите й, двамата с депутата били близки, но когато се разделили, той решил да си поиска всички подаръци, сред които лъскавия „Мерцедес”, скъпа чанта и палто.

Фото © VK

По време на разследването стана ясно, че малко преди побоя е извършено и друго престъпление. Познат на депутата от партията на  Жириновски е подал сигнал в полицията за изчезнал сейф от хотел „Мариот”, в който имало над 20 млн. рубли и 35 000 долара. Не е изключено двете престъпления да са свързани помежду си.

Има информация, че в последно време пострадалият политик често ползвал апартамента. Освен това камери, разположени в елитния хотел, са заснели мъж, приличащ на този, нападателя, и момиче, което прилича на Олга.

Фото © VK

49-годишният политик и начинаещата моделка са заедно по-малко от една година. Двамата се запознават през есента на миналата година на парти.

Младата красавица, която е родена в Казан, е начинаеща моделка с ефектна външност и впечатляващи мерки: 84-60-90. Жигарьов се влюбил до уши в красивото момиче, започнал да го обсипва с подаръци и да го глези с почивки по скъпи курорти.

Фото © VK

Олга не споделяла много за личния си живот и пазела в дълбока тайна името на ухажора си. На голяма част от снимките, които качва в социалната мрежа, позира сама.

Фото © VK
 

Младата дама създава впечатление на обезпечено момиче, което не е свикнало да получава откази. По всичко личи, че тя е била толкова уморена от вниманието на политика, че решила да скъса с него веднъж и завинаги. Нещата обаче се объркали и сега моделката е в полицията.

„Никой не е длъжен да се отнася с нас така, както ние се отнасяме с него. Трябва да разберем това веднъж завинаги и да спрем да се разочароваме от хората, очаквайки от тях прекалено много”, пише хубавицата в социалната мрежа.

Превод

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"