Нови скандални СНИМКИ: Корумпирани даяджии дърпат конците на Босия!

Протестът на Босия-лъжа след лъжа, можем ли да вярваме на човек, който откровено лъже цялото общество вече близо 30 дни. Кой стои зад протеста на този човек. Той твърди, че протестът му не е свързан с политика, но това не отговаря по никакъв начин на истината.

Граждани продължиха да ни изпращат снимки от всекидневното идване на Николай Колев- Босия пред Народното събрание, което явно е и неговото работно място.

От снимките, с които редакцията ни разполага е видно, че ежедневно този „борец за справедливост“ пристига със скъпи и луксозни коли, както и с по няколко човека охрана.

Още при първия сигнал информирахме обществото, че колата, с която бе докаран Колев, е на Завен Астадуров, член на Националния съвет на ПП Нормална държава и един от най-активните от инициативен комитет за издигане на Десислава Иванчева за кмет на Младост.

Същата Иванчева, която бе хваната с крупен подкуп и която продължава и до днес да е в ареста. Николай Колев излъга публично в ефир като каза, че Астадуров е негов приятел и че не е свързан с политиката-лъжа, която всеки може да провери в интернет. Тогава попитахме- надничат ли Кадиев и Иванчева зад този скалъпен сценарии, отговори няма и до днес. 

Фрапиращи нови снимки създадоха още повече въпроси към протеста на този човек. Босият бе докаран с лъскав немски джип, отново с повтарящи се номера, който се оказа на….снахата на уволненият от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация (ИААА) Кънчо Димитров.
 

Кънчо Димитров, човекът, чийто яростен защитник е „боецът“ за справедливост Николай Колев-Босия се оказва уволнен дисциплинарно от ОО АА-София на 18 януари 2018г, заради груби, системни нарушения. След справка се оказва, че Димитров е назначен на работа в столичната дирекция на ИААА на 10.12.2013г., когато министър е Данаил Папазов, това внася яснота и за появата на Кънчо Димитров на пресконференция на БСП едва 10 дни след неговото уволнение.

Дисциплинарната комисия разполага с 14 страници мотиви за неговото уволнение. На базата на няколко доклада за 2015, 2016 и 2017г. дори е заведено дело срещу Димитров. Прави впечатление, че се повтарят се един и същи тип нарушения на ръководена от Кънчо Димитров структура. Слаба отчетност. Слаб контрол, неприключени преписки.

Явно докато е бил началник в Автомобилна Администрация Димитров е бил сляп за корупцията и едва когато е уволнен си „отваря очите“. И то не къде да е, а именно на „Позитано“ 20. Въпросът е стои ли и българската социалистическа партия зад протестите на Босия, те ли му плащат?

Защото от други снимки, с които разполагаме, се вижда как на протестиращите заедно с Николай Колев- Босия се раздават пари! В понеделник всеки получава „заплатата си“ като професионален протестиращ, а човекът който ги раздава е също разпознаваемо лице от всевъзможни протести и изяви срещу правителството. 
 

Въпросите станаха много, отговорите по всяка вероятност са доста неудобни. Но каузата на всеки един журналист е да търси истината. А тук, оказва се, под привидната кауза за спиране на войната по пътищата, стоят нечисти корпоративни интереси и хора, които всячески се опитват да клатят държавата. Днес на прицел е Московски, като тези хора не се посвениха да посегнат и на най-голямата човешка трагедия. Утре ще е някой друг, но кукловодите си остават едни и същи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"