Страшна вест разтърси Пиринско: След две седмици между живота и смъртта издъхна 16-годишният Наско

Снимка: struma.com

Нова трагедия след поредната жертва на войната по пътищата. След почти 2 седмици в кома издъхна 16-годишният Атанас Лазаров от село Мосомище, съобщава struma.com.

Момчето почина след тежка катастрофа с мотора си.

След удара Наско постъпи в реанимация на болницата, бе с множество наранявания и независимо от спешните интервенции и грижи на медиците в университетската болница „Св. Анна“, ученикът издъхна.

Черната вест попари съселяните му, близките му са в шок, тъй като в началото бе казано, че има шанс за живот. Атанас Лазаров е поредната жертва на тежки пътни произшествие. Вчера жестока катастрофа отне живота на 50- годишен мъж от симитлийското село Полена. Броят на жертвите по пътищата непрекъснато расте, причините висока скорост, лоши пътища и безотговорно шофиране. 
Черната вест попари съселяните му, близките му са в шок, тъй като в началото бе казано, че има шанс за живот. Атанас Лазаров е поредната жертва на тежки пътни произшествие.

Вчера жестока катастрофа отне живота на 50- годишен мъж от симитлийското село Полена. Броят на жертвите по пътищата непрекъснато расте, причините висока скорост, лоши пътища и безотговорно шофиране. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"