Филип Плейн награби голото дупе на Моника Валериева, а тя му седна на… (СНИМКИ 18+)

Плеймейтката Моника Валериева отново прикова вниманието към себе си. Този път тя сподели провокативна снимка, на която е в секси поза със световноизвестния немски дизайнер Филип Плейн.

Сеир в ефир: Векилска излови колежките си Жени Марчева и Диана Любенова в лека издънка (СНИМКИ)

Според запознати мястото е именно имението на Плейн.

Естествено мненията от кадъра са много противоположни.

Фенове на Валериева отбелязват, че дизайнерът дори не е последвал моделката, което е странно, имайки предвид колко са интимни. Някои намекват, че е свалка за ден, а трети пък доволно поздравяват Моника и се радват, че Плейн се е загледал в българка.

Все пак в профила на Плейн, могат да бъдат видени няколко сторита, заедно именно с Валериева. На първото той снима басейнът, в имението си, а Моника се вижда да си прави селфи на един от шезлонгите в далечината. В друго пък, докато Плейн кара, се вижда, че плеймейтката ни се е настанила на мястото до него в колата. На трето двамата скачат в басейн, докато Валериела е яхнала дизайнера.

Дали е афера за ден или между тях двамата наистина се е зародила любов, предстои да разберем. До преди няколко месеца Моника беше сгодена за катарски бизнесмен, който се оказа женен. Припомняме, че моделката стана популярна, след като преди време беше свързвана с афера с футболиста Валери Божинов, който по това време бе женен за Николета Лозанова.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"