Светкавична реакция на полицията, арестуваха хладнокръвния убиец от Тополовград, ето кой е и защо е извършил екзекуцията!

Полицията арестува светкавично убиеца на мъжа-инвалид в Тополовград, научи . Екзекутираният е 69-годишният Коста Д. К., а неговият килър 39-годишният съсед Христо С. В.
При работата по версиите служителите на ОДМВР Хасково са установили че извършителят на престъплението е 39 годишния му съсед.

От проведените действия под ръководството на Окръжна прокуратура ЯМБОЛ, се установи, че преди няколко дни извършителя на престъплението е искал заем от убития, който му отказал.

Брутално убийство разтърси България!

При огледа на местопроизшествието и последващите претърсвания са намерени категорични доказателства доказващи съпричастността на извършителя към убийството. При претърсването в дома на заподозрения са намерени пари, за които Христо в показанията казва, че ги е взел от чекмеджето на нощното шкафче от дома на убития.

Убийството е извършено поради смесени подбуди свързани с горните версии под влияние на алкохол.

На арестувания съсед Христо е повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. Предстои да бъде поискана от съда постоянна мярка за задържане под стража.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"