Съдът реши съдбата на бакшиша без книжка, помлял 9 коли в София след гонка с полицията (СНИМКИ)

Софийски градски съд остави в ареста таксиметровия шофьор, който блъсна девет паркирани автомобила в София по време на гонка с полицията. Това съобщава БулФото.

Мъжът е бил с отнето свидетелство за управление и неадекватно поведение на пътя, като при ареста си е отказал проба за алкохол. Мярката може да се обжалва в тридневен срек пред Софийски градски съд.

Пияният бакшиш от „Надежда“, отказал дрегер, нямал книжка, но имал глоби за 6000 лева и си джиткал, докато насмете бус и още 8 коли (СНИМКИ/ВИДЕО) 

„От 1994 година карам кола, нямам книжка, виновен съм“. Тоза заяви Иво Нацев, който на 19 юли в столичния квартал „Надежда“ с такси помете 11 коли.

Оказа се, че Нацев не е таксиметров шофьор, а злощастното такси било на дъщеря му. Той трябвало да закара колата на ремонт, защото била повредена.  

Нацев заяви пред съда в опит да се оправдае, че е „спукал гума“ и това е довело до инцидента. „Какво да направя, случва се“, вдигна рамене от съдебната скамейка човекът, помел 10 автомобила на булевард в София.Той също категорично отрича да е оказвал съпротива при ареста си, нападайки полицай. 

В съда бе решено, че  прокуратурата има основания да повдигне обвинения срещу шофьора както за хулиганство, така и за шофиране в нетрезво състояние. 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"