Красивата млада жена на убития белградски адвокат онемя от ужас, появиха се нови СНИМКИ от бруталния разстрел (18+)

Новината за смъртта на известния белградски адвокат Драгослав Миша Огнянович достигна до съпругата му Саня Папич в Хърватска, където тя живее с малката им дъщеричка. Саня изпаднала в шок, когато разбрала, че мъжът ѝ е бил убит пред дома си в Белград, съобщава сръбският „Блиц“. Тя отказвала да говори.

57-годишният Огнянович имал три брака и три деца.

От първата си съпруга, за която не се знае нищо, е най-големият му син Петър, който станал свидетел на убийството на баща си и бил прострелян в ръката.
 
Втората жена на адвоката е с 20 години по-младата от него „Мис Плейбой“ Наталия Михич. Те се оженили през 2007 година, а след две години им се родил син. Въпреки това бракът им не вървял добре и през септември 2010 се развели.
 
Известно е, че през повечето време Огнянович живеел в Нови Сад с третата си съпруга – бившата миска Саня Папич, а до Белград ходел само по работа. Непосредствено преди убийството Саня публикувала в Инстаграм своя снимка с малката им дъщеричка. Двамата са заедно от 2014 година.
 

Двамата си казали заветното „да“ в Париж на много романтична церемония. Саня е с 23 години по-млада от адвоката. „Миша ме впечатли като много комплексна личност, а разликата в годините е само предимство в нашите отношения. Винаги съм искала да се обвържа със зрял мъж. Миша и аз градим един общ живот и тези неща са от значение“, каза тя преди време пред светско списание.
 

Междувременно се появиха нови снимки от местопрестъплението. Както съобщи, защитникът на Слободан Милошевич и редица представители на сръбския ъндърграунд беше застрелян пред дома си в събота вечерта. Той бил пред блока на улица „Антифашистка борба“ заедно със сина си Петър.

Според една от версиите, нападателят ги причакал докато паркирали колата си. Той бил скрит зад стълби. Извикал адвоката по име: „Миша“, за да го накара да се обърне. След това стрелял и избягал по посока на автобусна спирка, съобщава „Курир“.
 
На мястото на убийството днес бяха оставени цветя.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"