Ще се шокирате какво ще излезе от вас! Подут стомах и чувството на тежест минават с една лъжица от това!

Страдате ли от подут стомах и чувство на тежест? Вижте най-достъпният начин да ги излекувате и да придобиете мечтаното си тяло!

Мнозина от нас всеки ден мечтаят за идеалното тяло – слаби крака, плосък корем, изваяни ръце са само някои от нещата към които всички ние се стремим.

Днес искаме да ви покажем как можете да постигнете всички тези неща без да има нужда да ходите на фитнес всеки ден, да спирате да ядете любимите си храни или да минавате през скъпи хирургически процедури.

Вижте сами как можете да си направите един от най-лесните и достъпни лекове на природата, който ще ви помогне да се преборите с подут стомах и да придобиете тялото на мечтите си!

Убедете се как само с две съставки ще получите желания ефект! Имате нужда само от тези две неща:

Лимон и чия!

Само тези две съставки ще ви помогнат най-бързо да се преборите с подутия си стомах. Натуралната лимонова рецепта със семки от чия има безброй полезни ефекти за вашето здраве.

Лимонът е пълен с антиоксиданти, които от своя страна помагат на тялото ни напълно да се пречисти от ненужните токсини и да държи болестите далеч от нас.

Същевременно, лимоните също имат огромно количество фибри, които ни позволяват да се освободим от токсините в нашия организъм.
Втората съставка – чия – също е препълнена с фибри които ни помагат да се изчистим от затвърдели изпражнения и токсини, които задръстват тялото ни. Семената от чиа помагат за подобряване на храносмилането, предпазват от преждевременно стареене на кожата, регулират апетита и способстват за изгаряне на излишните мазнини по един лесен начин.

Когато тези две хранителни съставки се съчетаят – магията се случва!

Вижте рецептата за този натурален и лесен шейк по-долу.

Съставки:

– 1 чаена чаша вода

– 1 супена лъжица семена от чия

– 1 супена лъжица пресен лимонов сок

– 1 чаена лъжица мед

Приготовление:

Изсипете семената от чиа в 1 чаена чаша вода. Оставете ги да престоят за час, за да омекнат и водата да придобие характерния вид на гел. След това добавете сока от лимона, заедно с меда, към 1 чаена чаша вода. Разбъркайте добре съставките до тяхното пълно разтваряне. Към получения разтвор добавете водата със семената. Отново разбъркайте напитката, след което оставете да се охлади в хладилника за няколко минути.

Пийте на гладно всяка сутрин и се наслаждавайте на плосък стомах и прекрасно здраве!

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"