Край на скъпите лекарства! С безотказния мехлем на баба ще забравите за шиповете! Буквално изсмуква болката и ставаш машина!

Всички сме чували за шиповете и всички се страхуваме от тях…

Шиповете са болест на опорно-двигателната система, която представлява оформило се ново костно образувание върху вече съществуваща кост.

Основните причини за появата на шипове са неправилно хранене, изкривяване на гръбначния стълб, както и различни травми. Виновни за шиповете са също и простудните заболявания, както и нарушаването на обмяната на веществата.

Израсналите нови кости могат да притиснат кръвоносни съдове и нерви, могат да доведат и до деформация и обездвижване.

Представяме ви няколко рецепти, с които можете да подобрите състоянието си и съвсем да изключите необходимостта от лекарска намеса.

Лечение с чесън, мас и мед

1 супена лъжица сол
4 обелени и счукани скилидки чесън
1 супена лъжица мед 
1 супена лъжица свинска мас (приготвена без сода и сол)

Разбъркайте добре сместа и намажете намажете болезнените места. Направете загряващ и компрес и оставете да действа един час. Правете процедурата всеки ден.

Лечение с кафе и лимон

1 лимон
50 грама смляно кафе

Нарежете лимона на дебели кръгове, пише framar.bg. Покрийте ги плътно с кафето и ги поставете на болезнени места. Закрепете компреса с с кърпа или с бинт.

Лечение с кестени

10 кестена
зехтин

Сварете кестените на каша. Оформете с ръце питката. Преди да покриете с нея болезнените места, ги намажете със зехтин. Процедурата се прави 4 пъти дневно в продължение на една седмица, след която се почива три дни и процедурите започват отново. Схемата се изпълнява до подобряване на състоянието.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"