Как може да печелиш с личния си автомобил в София?

„Максим“ е един от лидерите на световния пазар в сферата на транспортните поръчки. Службата се развива активно в България и търси нови партньори в столицата на страната. Нека обясним защо това е изгодно и как може да си осигуриш доходи над средната работна заплата в София.

3 причини да избереш „Максим“

1. Службата „Максим“ предлага удобни условия за сътрудничество: свободен график без норматив за броя изпълнявани поръчки. Можеш да превозваш пътници в удобно за теб време и при необходимост да съчетаваш това с основната си работа. При което по-голямата част от спечелените пари са твой личен доход. За услугите на службата се плащат само 5% от стойността на изпълнената поръчка.

2. Работите чрез удобно мобилно приложение Taxsee Driver. Приложението изчислява предварително стойността и определя маршрута на пътуването, показва най-близките поръчки, спомага за намаляване на празния пробег, спестява време и гориво. В приложението има много функции, които позволяват да извършваш всички необходими действия без участието на оператор и посещение на офиса. Всичко това значително улеснява работата.

3. Важен фактор са също надеждността и престижът на нашата компания. „Максим“ е международна служба за поръчки, която освен в България работи в още 10 страни. Клиентите я ползват с желание, затова поръчките са много. А колкото повече са поръчките, толкова е по-голям доходът.
Можеш да изчислиш дохода си с помощта на сайта калкулатор www.maximdriver.com.

За целта се избира градът, класът на автомобила, разходът на гориво и продължителността на работа. Пак на този сайт може да се провери колко поръчки ще са достатъчни, за да спечелиш сумата, която ти е нужна.

3 съвета за по-ефективна печалба от поръчките

„Максим“ има интерес неговите партньори да печелят добре, затова сме подготвили няколко прости съвета за начинаещи водачи. Те могат да направят работата ти по-ефективна.

1. Поемай най-близките поръчки, за да намалиш празния пробег.
„Максим“ предлага онези поръчки, които са най-близо да местонахождението на водача. В настройките на приложението Taxsee Driver можеш да активираш автоматично задаване на такива поръчки. Като резултат, всеки следващ клиент ще се намира близо до крайния адрес на предната поръчка. По този начин няма да губиш време за търсене на поръчки и ще пестиш гориво.

2. Не отказвай поръчки за къси разстояния.
Една от най-честите грешки е да се игнорират евтините поръчки за разстояние от два-три квартала. Водачите смятат, че печелят малко от такива пътувания и стоят без работа в очакване на по-изгодни поръчки. Всъщност по този начин те губят времето си напразно. Няколко кратки пътувания могат да ти донесат повече печалба, отколкото едно продължително.

3. Работи, когато има много поръчки.
Търсенето на таксиметрови услуги зависи от часа, деня от седмицата, атмосферните условия. В пиковите часове хората отиват на работа и се връщат вкъщи, в почивните и празнични дни се отправят на почивка, в дъждовно време не желаят да вървят пеша или да ползват обществен транспорт. Броят поръчки в службата „Максим“ през тези периоди се увеличава няколкократно. Остава ти само да ги изпълняваш една след друга. А колкото повече са изпълнените поръчки, толкова е по-голям доходът ти.

Как да станеш партньор

За да започнеш сътрудничество със службата „Максим“, попълни анкетата в раздела „За шофьорите“ на сайта www.taximaxim.bg.

С теб ще се свърже мениджър от офиса, за да обсъдите условията за работа. Това е отлична възможност да промениш живота си и да се развиваш с една компания от световно равнище. Тръгваме!

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"