Едно зло не идва само! Големи беди сполетяха дъщерите на Митьо Очите след ареста на баща им

Мащабната акция срещу Митьо Очите и бандата му сложили край на първата любов на малката дъщеря на гангстера – Ивелина, пише „Уикенд“. 18-годишната щерка на Морския Ал Капоне е била зарязана преди дни от гаджето си Никола, който я уведомил с SMS, че шрекратява отношенията си с нея и повече не иска да са заедно.

Ивелина и Никола демонстрираха любовта си публично преди 2 месеца, когато се появиха като двойка на абитуриентския бал на 12-класниците от училище „Любен Каравелов“ в Несебър.

Това лято Никола завърши Строителния техникум в Бургас, но бе кавалер на бала на връстничката си Ивелина Желязкова.

Младежът е синна общинския съветник от Бургас Пеньо Мечков, който развива и мащабен строителен бизнес в морския град. 

„Никола обича Ивелина, но сигурно баща му го е принудил да я разкара, за да не си създава проблеми. Иначе допреди акцията на МВР момчето бе неразделно с щерката на Очите и даже имаше ключ от дома й“, свидетелстват връстници от Несебър. 

Според думите им таткото на Никол бил твърдо против връзката на сина си с Ивелина още преди задържането на несебърския мафиот. Дотогата обаче Мечков не смеел да притиска наследника си да скъса с дъщерята на Желязков, за да не си навлече гнева на страховития гангстер. 

За голямата дъщеря на Очите – Станислава, се мълви, че се е покрила и никой не я е виждал от ареста на баща й до ден днешен. Този месец 25-годишната Станислава трябвало да вдигне сватба с дългогодишния си приятел пред погледа на баща си и новата му изгора Ренета Николова. Говори се, че сватбата е отменена за момента. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"