Вицепремиерът Валери Симеонов хвърли бомба : Призовавам Митьо Очите да каже какво знае за политиците от високите етажи! Той иска да сключи сделка!

Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени истинска бомба пред по горещата тема със залавянето на Митьо Очите. Медията ни потърси лидера на НФСБ по повод ексклузивните събития с арестите на групата за рекет и изнудване.
„С огромно нетърпение очаквам Димитър Желязков да си отвори устата и да каже всичко, което знае за политиците по високите етажи на властта. Призовавам го да го направи! От сърце очаквам неговите думи и разкрития за политиците.

Ако той проговори, ще му подаря 1 кашон цигари и ще му ги изпратя до панделата в Турция“, заяви пред Валери Симеонов.

На въпрос на медията ни, дали очаква Желязков да разкрие детайли около взаимоотношенията си с определени депутати, вицепремиерът Симеонов отговори:

„Според мен Митьо Очите смята, че неговото мълчание ще му осигури сделка за по-лека присъда. Но се надявам, че все пак ще каже своята истина.

Аз например не се притеснявам да казвам истината, защото никой не плаща нито на мен, нито на НФСБ. По тази причина съм свободен и казвам всичко, което мисля“.
 

попита Симеонов и за арестувания заедно с Митьо Очите, и по-късно освободен бизнесмен Бенчо Бенчев, който също е от Бургас.

„Познавам Бенчо Бенчев. Той е бизнесмен от региона и се ползва с добро име. Според мен се е набъркал в игри, които не са неговите. Не прави чест на БСП, че партията се прави на ударена, че той не ги е спонсорирал.

Естествено тези пари не се вписват в официални документи и на хартия ги няма. По някои път тези пари попадат в ръцете на приносителите им активисти и не стигат до крайната си точка“, подчерта Валери Симеонов.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"