След трагедията: Емилия взе под крилото си приятелката на покойния Феди Башур

Емилия като втора майка за приятелката на Феди

Емилия помага на приятелката на Феди Башур да си стъпи на краката след тежката загуба. Поп фолк изпълнителката загуби доведения си син Феди при нелеп инцидент преди малко повече от два месеца. Освен певицата, Жорж Башур и приятелката на Феди – Деспина също преживяха тежко загубата на 19-годишното момче.

Сега Емилия се е превърнала във втора майка на Деспина и се опитва да я накара да се върне към нормалния си начин на живот.

Приятелката на Феди, която е от гръцки произход и следва в Бостън, се познава с него от дете. Връзката между двамата е изключително силна и предизвиква умиление  във всички, които ги познават, пише „Галерия“.

След смъртта на Феди Деспина изпаднала в тежка криза и се затворила вкъщи. Тя не искала да излиза от дома си и не се срещала с никого. Тогава на помощ на Деспина се притекла Емилия, която се опитала да върне всички към предишния начин на живот. Поп фолк изпълнителката се стараела да вдъхне сила и кураж на всички около себе си и да ги накара да продължат напред, колкото и трудно да е това.

От своя страна Емилия имала подкрепата на съпруга си Жорж Башур, който я придружавал на всички нейни участия. Поп фолк изпълнителката настоявала обаче с тях да бъде и Деспина, която в момента е в България. Емилия водела дълги разговори с Деспина и се опитвала да я накара да се съвземе след тежката загуба на Феди.

Тя водела Деспина навсякъде с нея. Макар че трудно си общували, защото английския на Емилия не бил от силните й страни, поп фолк изпълнителката все пак успявала да вдъхне кураж на момичето. Двете заедно обикаляли по магазините и дори ходели на фризьор.

А на Емилия й остава още едно участие. След него певицата излиза в заслужена отпуска. Поп фолк изпълнителката ще се завърне на сцената през септември и отново ще радва феновете си, заредена с положителни емоции и нови сили.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"