Срутилият се мост в Генуа повлякъл камиона на български тираджия в бездната! Нашенецът…

Български шофьор на ТИР е оцелял по чудо при срутването на моста в Генуа. Камионът му е паднал в отворилата се бездна след срутването на виадукта на магистрала А-10, но останал жив, съобщава Канал 3, позовавайки се на Genova Today.
Същото се е случило и с още един тираджия – хърватин. Веднага след инцидента двамата шофьори оставили превозните си средства и започнали да помагат на спасителите, допълва изданието, според което жертвите на срутването вече са най-малко 35, а освен това има и тежко ранени.


 
Както вече е известно днес голям мост, част от магистралата, която свързва Италия с Франция се срути в Генуа. Според Genova Today  под отломките са затрупани около 35 автомобила, като все още има хора в тях, включително и малко момиче, което още не е извадено. 
 
Министерството на външните работи вече информира, че още не са известни самоличностите на пострадалите, заради което не е ясно дали има българи сред тях. Посочи и телефоните на консулството в Милано, на които може да се получава информация. Те са: +39 028 49 42 941; – +39 933 37 82 60 43 (в извънработно време).

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"